Notd: China Glaze It’s a trap-eze!

Ett av lacken som lockade mest ur China Glaze’s CDS-kollektion var sandwich-aktiga It’s a trap-eze! Kommer ni ihåg den där sandwichen jag gjorde med Pizzazz och OPI Step right up!? Det här lacket är typ precis samma sak (nästan) men allt-i-ett.

Jag tycker att det är urläckert!

DSC_09h65DSC_09g62DSC_09h67

Efter första lagret blev jag lätt besviken, för den mjölkiga nyansen försvann helt och hållet och lämnade bara glittret. Andra lagret blev jag mer imponerad av, då det faktiskt gav färg och sandwich-effekten kom fram. Jag passade på att lägga ett tredje lager bara för att, och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Toppat med ett lager Poshe satt det fint i ett par dagar innan det chippade.

Jag är helnöjd, och jag älskar hur China Glaze har ordnat ett lack som fungerar i stil med den där rutiga färgen i tomtens tomteverkstad ni vet, den som gör schackbrädena rutiga med en gång?

 

China Glaze innehåller 14 ML och har ett rekommenderat pris på 98 SEK. Finns att köpa ( i svensk handel) på Kicks, Eleven.se osv. Annars finns de att tillgå på ebay, transdesign, beautybay.com etc.