I fredags var jag, genom min kusin, på makeupkväll på The body Shop. Vi var ett gäng på fyra som fick information om hur TBS arbetar och värnar om världen. Vi fick dessutom en fri make-up av en av deras makeupartiser och det var rätt trevligt att bli sminkad av någon annan för en gång skull.

Annars var det mest gå-runt-i-butiken-och-se-vad-ni-vill-köpa, men det var rätt trevligt att gå omkring och spana in allting som fanns i butiken. Jag är lite nyfiken på deras nya ögonskuggor (som de dessutom använde när vi blev sminkade).

DSC_09g84

 Vi fick i alla fall 20 % på valfri vara (min kusin handlade hej vilt, kanonkul!) och jag valde att köpa The Body Shops Satsuma Body Mist. Den luktar fräscht, clementin-aktigt och i butiken var jag väldigt nöjd med hur den doftade på mig. Nu i efterhand upplever jag att den luktar lite städ-rengörings-aktigt på min hud, ett minus förstås!

The Body Shops Body Mist’s innehåller 100 ml och kostar 125 SEK. De finns i dofterna Cocos, Pink Grapefruit, Mango, Moringa, Shea, Vanilj, Satsuma & Jordgubb.

You May Also Like

2 comments

Reply

Så tråkigt sånt är. När man upplever doften på ett helt annat sätt hemma :/

Reply

Visst är det! Jag får väl ha den som rumsdoft eller något :P Jag skulle väl kanske inte ha hastat fram ett köp heller, men den luktade ju så himla gott!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.