Batiste har lanserat två nya versioner av mitt favorit-torrschampo: Batiste Paisley & Batiste Graffiti. Häromdagen dök Paisley upp i min brevlåda och jag blev positivt överraskad av färgvalet och framförallt av doftkomponeringen.

Paisley beskrivs att ha en fruktig doft, med toppnoter av citrus, grape och äpple. Mellannoterna består av hallon,äpple,ros & jasmin. Basnoterna består av mysk, karamell & vanilj.

DSC_10f04

 

Jag har flera versioner av Batiste’s schampo här hemma och jag gillar dem allesammans. Jag är jättenyfiken på Paisley – och om den fungerar minst lika bra som de andra kommer det bli en bra kompis här hemma – den doftar nämligen fantastiskt.

Vad tycker ni om Batiste’s produkter? Jag vet att många har bekymmer med att håret blir grått (vem har inte det liksom, jag ser ut att ha åldrats femtio år i hårbotten när jag använt det!) men samtidigt tycker jag att det ger tillräckligt bra resultat för att inte använda det.

 

 Batiste Paisley innehåller 200 ml och har ett rekommenderat pris på 79 SEK.

 

You May Also Like

6 comments

Reply

Jag har givit upp de vanliga torrschampona som visserligen luktar gott men ger en ful grådaskig ton. Jag kör på det färgade istället så får det lukta vad det vill. Det bästa vore ju om de var helt oparfymerade istället.

Reply

Ja, gråhårig har man ju blivit i sina dagar. Ibland är det ju verkligen ett stort problem; jag vill ju inte gå till jobbet med dassblaskigt hår. Jag har faktiskt inte testat de färgade, jag borde kanske göra det! Risken med doften (trots att de luktar gott) är ju att man luktar som en salig blandning, så jag kan hålla med dig på den punkten med.

Reply

Jag har använt deras torrschampo för brunetter men inte varit helt nöjd med resultatet. Så jakten på det perfekta torrschampot fortsätter för mig, just nu testar jag ett från Toni&Guy :)

Reply

Jag har aldrig testat för färgat hår så jag har bara gått omkring med grått hår (om jag inte fått ordning på det alltså). Åh, hur gillar du det?

Reply

Kan man leva utan torrschampo?

Reply

Tror inte det :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.