Det här lacket har legat i min lacklåda relativt kort tid (hrm) – bara sen i somras. Haha, visst låter det knas? Nä men ärligt, jag har nog några lack som legat längre än så. Eller ja. Jag vet. Jag bar det i vilket fall som helst för ett par veckor sedan men hann aldrig fota det, så det fick bli en omgång till bara för att jag ville visa er det.

Claudia Ocean Deep inhandlades på Gekås när mamma och jag var där på en liten miniroadtrip. Det är ett sjöblågrönt lack med ett fint skimmer i sig. Inget märkvärdigt egentligen, men fint i all sin enkelhet.

DSC_09h97hDSC_099h9

Jag missade helt och hållet att jag hade stött i ringfingret när jag fångade lacket på bild. Kanske var det så att jag lyckades med konststycket under tiden jag svängde runt med kameran?

Aja, i vilket fall som helst har jag två lager här. Det var två, helt okej, tunna lager.  Efter första lagret trodde jag att jag skulle behöva åtminstone två, eller tre lager till men det räckte uppenbarligen med ett. Torktiden var bra (om vi bortser från min kantstötning då) och blir glansigt och fint med topplack.

 

Mitt Claudia-lack kostade 10 SEK på Gekås. Innehåller 11 ml.

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag har detta med :) det är fint :) särskilt på tånaglarna på sommaren :)

Reply

Men åh! Det kan jag verkligen tänka mig :) Det måste jag testa!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.