Jag hade tänkt att det skulle bli tätare med inlägg här men det blev snarare tvärt om – en sådan där hej-väldigt-lång-jobbvecka-på-åtta-dagar-i-rad kom i vägen och jag springer omkring som en hamrad zombie.

Så gick jag in på mailen nu ikväll och såg att jag fått en avi där – omg – så jag sprang iväg till mitt utlämningsställe och där väntade ett stort paket (och ett litet kom igår). Det ena var ett paket fullproppat med sommarnyheter (yes ni hörde rätt) och det andra var ett litet axplock produkter från Vass PR. Det ska bli kul att få visa er det framöver!

Skärmavbild 2013-02-22 kl. 21.50.08

Skärmavbild 2013-02-22 kl. 21.49.57

 Sambo blev extra förtjust i stråhatten!

You May Also Like

2 comments

Reply

Rätt så grymt egentligen :)

Reply

:)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.