IsaDora har lanserat lite nytt på nagelfronten. Clear Nail Gel 6-in-1 är en multiprodukt framtagen för att få de där perfekta och välvårdade naglarna. Det har alltså sex olika funktioner och verkar på följande sätt: baslack, utjämnare, topplack,superglans, hållfast & skyddande.

mindreKonsistensen beskrivs vara något åt det gele-aktiga hållet för att skapa en jämn nagelyta att arbeta med. Det ska skydda mot missfärgningar och fungerar även som topplack; och ger nagellacket glans och gör det mer hållbart. IsaDora rekommenderar att använda två lager för bästa effekt (om det appliceras ensamt på nageln) och ett lager om det används som topp- eller baslack.

Mina naglar befinner sig ju i ett sådant där hopplöst stadie nu; de är torra, skivar sig och går av så fort jag ser någonting som de eventuellt skulle kunna gå sönder på. Jag är alltid nyfiken på den här typen av produkter (speciellt om de fungerar) men blir alltid lite skeptisk till det här hej-det-här-är-super-produkten-ni-väntat-på-pratet. Har ni testat Clear Nail Gel? Vad tyckte ni i sådana fall, är det värt att lägga pengar på?

 

IsaDora Glear Nail Gel har ett rekommenderat pris på 79 SEK.

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.