Igår när sambo och jag gjorde några ärenden fick jag honom med mig in på Kicks (hör och häpna!) för att se om jag hittade något botemedel mot mina döda naglar. Ha-ha typ. Nej, men helt ärligt behöver jag ett mirakel. NailTek förvärrar bara saken och mina naglar är torra, skivar sig, går av och beter sig som att jag skulle hata dem.

Jag hade väl kunnat välja vad som helst (jag vill ju ha mitt underlack (i dubbel bemärkelse) från OPI, men det fanns inte – så valet föll på Second Nail från IsaDora. Jag valde den rosa varianten,  696 Pink.

DSC_10j01

Jag har hört både bra och dåligt om Second Nail och det är så svårt att veta vad som gäller för en själv. Nagelprodukter verkar så olika på olika typer av naglar och jag har ju ingen som helst aning om det här fungerar bra för mig. Jag vet bara att jag är i stort behov av att hitta någonting som hjälper mig, så jag testar mig fram (medan jag väntar på ett lass OPI Natural strengthener).

IsaDora Second Nail har ett rekommenderat pris på 79 SEK och finns på bland annat Kicks, Åhléns, H&M och välsorterade dagligvaruhandlar.

You May Also Like

4 comments

Reply

Jag har ju lånat mors och jag tycker att den är väldigt bra, mina naglar har inte gått sönder lika lätt när jag haft secondnail på iallafall. Hoppas det löser sig för dig :)

Reply

Men det är ju toppen i sådana fall! Jag hoppas verkligen att det kan hjälpa mig på vägen i alla fall. Mina naglar är galet trasiga nu, det är inte kul någonstans!

Reply

Jag har kikat lite på Second Nail men har aldrig kommit mig för att köpa. Ska bli kul att höra vad du tycker om det! Själv har jag troget kört på med Essies Nourish me, den har funkat helt fantastiskt bra för mina naglar, men nu har de havererat tyvärr :/ (Hoppas på att det är vitaminbrist så det håller på att åtgärdas).

Reply

Men samma här! Jag har gått och tittat på det till och från men så har det aldrig blivit av att jag köpt det. Nu är jag i tragiskt megabehov av att få hjälp med mina naglar som skivar sig och går av vid minsta lilla stöt, så jag tar till vilka medel som helst! Jag ska testa den här nu ett tag framöver så får vi se vad jag tycker :) Det är så synd när toppen-produkter slutar verka som man vill :( Jag hatar det – varför ska något bra bli för mättat liksom?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.