Nytt in: IsaDora Second Nail 696 Pink

Igår när sambo och jag gjorde några ärenden fick jag honom med mig in på Kicks (hör och häpna!) för att se om jag hittade något botemedel mot mina döda naglar. Ha-ha typ. Nej, men helt ärligt behöver jag ett mirakel. NailTek förvärrar bara saken och mina naglar är torra, skivar sig, går av och beter sig som att jag skulle hata dem.

Jag hade väl kunnat välja vad som helst (jag vill ju ha mitt underlack (i dubbel bemärkelse) från OPI, men det fanns inte – så valet föll på Second Nail från IsaDora. Jag valde den rosa varianten,  696 Pink.

DSC_10j01

Jag har hört både bra och dåligt om Second Nail och det är så svårt att veta vad som gäller för en själv. Nagelprodukter verkar så olika på olika typer av naglar och jag har ju ingen som helst aning om det här fungerar bra för mig. Jag vet bara att jag är i stort behov av att hitta någonting som hjälper mig, så jag testar mig fram (medan jag väntar på ett lass OPI Natural strengthener).

IsaDora Second Nail har ett rekommenderat pris på 79 SEK och finns på bland annat Kicks, Åhléns, H&M och välsorterade dagligvaruhandlar.