Har ni sett den här videon? Gud, jag tycker så synd om tjejen! Jag skulle fått världens chock (vilket hon iofs fick) om det hände mig. Man får ju ingen direkt förklaring till varför det händer, men jag förmodar att hennes locktång har alldeles för hög värme för att hennes hår riktigt ska acceptera det.

Har det hänt er någon gång, eller kanske något liknande?

You May Also Like

10 comments

Reply

Shit! Stackare. :/

Reply

Det var min första reaktion med. Jag hade eventuellt sjukanmält mig för omhändertagande av trasigt hår om det hänt mig.

Reply

Haha, jag skrattade i säkert en halvtimme när jag såg den här. Förväntade mig att något läskigt skulle hända (typ att något skulle hoppa fram och att hon skulle bränna sig i ansiktet) och så bara ramlar slingan av. Jättesynd om henne såklart, men jag blev så snopen!

Reply

Jag älskar hennes tappa-hakan-min! Jag tycker så synd om henne samtidigt som jag sitter och fnissar (nu när värsta chocken lagt sig) när det trillar av. Jag väntade mig också någonting sådär oh-nej-vad-händer-nu och så tappar hon håret :O

Reply

kul att hon ändå lagt upp den så alla kan se^^

Reply

Ja det tycker jag med :P Det dröjde tydligen ett tag innan hon vågade göra det men ändå :)

Reply

Herregud!! Vilken panik man skulle få o.O stackars tjej

Reply

Visst skulle man! Jag hade sökt upp närmsta hårförlängninssalong med en gång. Fast just då hade jag nog bara vrålat högt :O

Reply

Det klippet var helgens skratt

Reply

Amen snacks dråpligt liksom!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.