Det var ett tag sen jag använde något av mina lack från IsaDora. Valet föll på grå Ashes to Ashes och jag kan inte säga annat än att jag gillar den här typen av lack. Visserligen vill jag ha mer vårfärg på naglarna nu när solen faktiskt är framme (ibland) väljer jag ofta bort den här typen av nyanser.

DSC_0h952DSC_09h43DSC_0h942

 

IsaDoras vida borste är ju som sagt aningen för bred för mina naglar (eller ja, för mitt lillfinger då) så jag tycker att det är lite svårt att lacka precis jämnt med dem. Men jag tycker ändå att appliceringen håller hög standard och jag brukar nästan alltid vara nöjd med IsaDoras kvalité på lack.

Tummen upp till Ashes to Ashes! Jag minns inte riktigt när det släpptes, var det för två år sedan? Fint är det i alla fall. Jag har för mig om att det var en rätt stor kollektion. Eller, jag kanske minns fel?

 

IsaDora Wonder Nail Polish innehåller 6 ml och har ett rekommenderat pris på 69 SEK.

You May Also Like

2 comments

Reply

Fint :) jag brukar gilla deras lack med :)

Reply

De har fina lack :) Men jag har inte köpt några på sista tiden. Jag borde kanske se över deras nyheter igen ^^

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.