I utskicket från Vass PR följde ett nagellack från Deborah Lippmann med – Candy Shop.  Det ingår i DB’s shimmerkollektion och är fritt från formaldehyde, toluene och dibutyl phthalate. Det är första gången jag testar ett lack från Deborah Lippmann så ni kan ju tänka er att jag var eld och lågor när jag plockade ur det ur lådan!

Jag skulle väl förklara det som ett skirt rosa lack med en kaskadglitterspya lagd av en My Little Pony. Det är sockersött, det är lite för mycket och samtidigt alldeles lagom. Jag tycker att det är kanonfint i sin genre lack-ala-sandwhich-typ.

DSC_100i7

Kolla liksom!

 

DSC_10g20DSC_10g14DSC_10h16

Jag blev glatt överraskad när det kom till appliceringen.Trots det stornkorniga glittret behövde jag bara två lager för att få ett resultat jag gillade. Deborah Lippmanns penslar är av det lite smalare slaget och jag tyckte att det var bra till allt glitter. Det var lätt att tillrättalägga glitterkorn som lade sig över nagelkanten och det räckte med ett lager Poshe för att få det jämnt och fint.

Naturligtvis blir jag sugen på att testa mer lack från Deborah Lippmann. Jag älskar flaskan! Den är snygg, tung och känns lyxig. Lite kantig i handen när man ska fota (lite problem hade jag allt) men ingenting man behöver störa sig mer än nödvändigt på.

Deborah Lippmann Nail Colour innehåller 15 ml och har ett rekommenderat pris på 179 SEK.

You May Also Like

4 comments

Reply

Åh så fint :) sånt där lack man blir glad av :)

Reply

Men visst är det! Det är riktigt sött :)

Reply

Så himla supersött!!! men inget för gamla mej….

Reply

Nämen vadå, det håller jag inte med om :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.