Alltså, nu ska vi prata lite allvar här (hudallvar alltså). Jag har ju pratat om att mina händer varit i dåligt skick tidigare – jag trodde inte att det kunde bli sämre. Men det har det. HELA mina händer är nariga, skrovliga och jag kan inte böja fingrarna utan att såren på knogarna går upp. Ja. Sår. Överallt. Och torr hud. Ingenting biter.

Så det är därför mina fingrar på bilderna är indränkta i nagelolja; det är enda sättet för dem att inse se ut som sju svåra, väldigt hemska år. Jag vet inte vad jag ska göra med det här problemet: nu har det ju gått så långt att det gör ont. På riktigt.

Men i alla fall, Escape reality är ett kanonfint pow-mega-poppigt rosa lack från Qircue du soleil-kollektionen och jag gillar det hur mycket som helst. Jag kan tänka mig att det är kanonfint på sommaren till en lite lätt bränna. Nyansen passar mig bra och jag gillar den här typen av skrikiga rosa nyanser. De passar mig bättre än andra rosa lack.

 

DSC_100h5DSC_10h10DSC_101g4DSC_10g12DSC_10g15DSC_10g07

 

Det är trevligt att lacka med och det torkar med en lätt vinylfinish. Jag tycker faktiskt att man ser lite av den trots ett lager Poshé över. Undrar varför det blir så? Det är absolut ingenting negativt eller till dess nackdel utan snarare det motsatta: det är en rätt trevlig överraskning och gör det till lite mer än bara ett vanligt rosa lack.

 

China Glaze innehåller 14 ml och har ett rekommenderat pris på 98 SEK.

You May Also Like

2 comments

Reply

Åh vad jobbigt med sprickor och sår :/
Lacket ser Jättefint ut :)

Reply

Det är hemskt! Jag blir bara inte av med dem, trots handkrämer och oljor och gud vet! Men ja, lacket är ändå fint :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.