Dags igen! Jag vet inte vad som fallit mig in. Jag visade ju den här sminkningen i måndags och jag tänkte att jag skulle visa hur jag gjorde den. Bilderna skiljer sig lite en aning i kvalité eftersom ljuset skiljde sig så himla mycket mellan varven jag tog dem, men vi kör på det ändå.

Ni var så himla fina förra gången jag la ut en tutorial så jag kunde inte låta bli att göra en till. Jag hoppas att ni tycker att den är lika bra som den tidigare.

DSC_10b66

Börja med att lägga en primer över hela ögonlocket. Jag har använt Too Faced shadow Insurance, men använd den primer ni tycker fungerar bäst helt enkelt.

DSC_10g69

Lägg sedan en guldig skugga över hela ögonlocket. Jag använde Urban Decay’s skugga Baked (från min Get Baked-palett). Det gör ingenting om det går över vecket, det ordnar vi till senare! Se till att packa på skuggan så att det guldiga verkligen sätter sig.

DSC_10n70

Gör sedan en markering med en mörk lila skugga, ovanför den guldiga. Jag har använt Make up Store’s MicroShadow Flamenco (kanonfin ögonskugga ♥). Jag använde en smudger till detta.

DSC_107h1

Blenda sedan ut skuggan och försök mätta den i yttre v:t. Här har flamenco trillat ner lite under ögat, men det går att ordna med några lätta svep med en borste (eventuellt remover om det sitter som berget) – akta så att basen inte försvinner bara!

DSC_107h6

Om den lila skuggan inte riktigt ger det där oumph-et ni vill ha; ta hjälp av en matt svart ögonskugga! Här har jag applicerat ZERO från MIYO i yttre v:t och dessutom tonat ut den en aning i globlinjen.

DSC_10k77

Lägg till den lila skuggan under undre fransraden (ser ni det röda i flamenco? Den är så fin!) och tona ut i yttre v:t  (Här ser ni att jag inte gjort det, det finns ett litet glapp mellan skuggan på den undre fransraden och skuggan på locket).

DSC_1h078

Glöm inte highlightern vid brynbenet och inre ögonvrån!

DSC_10ds94DSC_11rew14

Applicera eyeliner (valfritt utförande) och mascara och så voila – färdig! För fullständig produklista spana in mitt tidigare inlägg.

En bärbar, rätt okej vardagssminkning med lite mer i för de där dagarna man vill ha lite extra. Jag trivdes väldigt bra i guld och lila och förhoppningsvis ger jag mig på det mer än den här gången. Är det någonting ni vill fråga är det bara att slänga iväg en kommentar!

You May Also Like

2 comments

Reply

Så. Jävla. Snyggt. *dör på fläcken*

Reply

Tack Emelie! <3

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.