Just nu håller jag lite hårt på att inte köpa någonting nytt förrän det gamla tagit slut. I torsdags förra veckan insåg jag att min dagkräm var på vippen att ta slut så jag sprang ner på stan en snabbis för att försöka råda bot på den biten.

Jag har varit nyfiken på Lumene’s sortiment ett tag och därför föll valet på  Lumene vitamin c+ Pure radiance Day cream spf 15. Jisses – det här med märken och dess långa produktnamn!

DSC_103g8

Sen kom det visst med ett Lumene Natural Code smile booster lipstick, eh!

  • Lumene C+ Pure Radiance Day Cream SPF 15 beskrivs vara en lystergivande dagkräm framtagen för att skydda mot solens strålar. Den innehåller fröolja från Hjortron och skyddar och förstärker hudens försvar mot inre och yttre stressfaktorer, samt att huden blir ”klar och strålande”. Den passar alla hudtyper och är fri från färgämnen och parabener. Den ljusgula färgen kommer från hjortronen. Cirka 179 SEK.
  • Natural Code Smile Booster Lipstick innehåller naturliga oljor och ska både vårda och återfukta läpparna. Finns i tio olika nyanser. Cirka 69 SEK.

Produktinformationen kommer från Lumene’s egen hemsida. Jag ska just till att börja använda dagkrämen och läppstiftet har jag använt varje dag sedan jag köpte det. Det är så himla fint! Det kommer swatches på det inom kort och dagkrämen kommer jag prata vidare om när jag fått en uppfattning om hur jag gillar den.

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag har också ett av de där läppstiften. Det är ganska bra men av någon anledning använder jag det inte så ofta. Riktigt dumt!

Reply

Samma här! Jag har tre stycken men av någon anledning blir det inte att jag använder dem frekvent. Men jag är bättre med den här :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.