Jag fick klippa av mina naglar igår, så idag är de helt nakna. Tappade lite lusten att lacka om dem när de är så korta att jag förmodligen kommer måla halva fingret med lack.  Så jag tänkte visa ett lack jag bar förra veckan istället. Vi kan ju inte stå utan lack här inte!

En favorit faktiskt. OPI Ogre-the-top-Blue kommer, kanske inte helt oväntat, från Shrek Forever After-kollektionen som släpptes 2010. Knalligt, blått och dammigt på en och samma gång är en rätt trevlig kombination och jag gillar OTTB. Jag måste väl erkänna att jag gillar de flesta av mina nagellack dock!

DSC_103g5DSC_10g30DSC_102g3DSC_103h1DSC_10h33

 

Två lager räcker fint för att få det täckande. Appliceringen var kanon (jag tror jag uttömt alla adjektiv för hur jag uppskattar OPI’s nagellacksformulor) och torkade fint med ett lager Poshe.

 

OPI nailpolish innehåller 15 ml och har ett rekommenderat pris på 150 SEK. Finns bland annat att köpa på Åhléns, Kicks och välsorterade parfymerior. Utomlands går det att köpa OPI på bland annat ebay och beautybay.com

You May Also Like

2 comments

Reply

Vilken härlig blå nyans :)

Reply

Hela shrek-kollektionen är väldigt lyckad tycker jag :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.