Jag har sedan tidigare ett par stift från Lumene’s Natural Code-sortiment så jag kunde inte låta bli att slå till när jag såg att Lindex hade erbjudande på alla Natural Code-läppgunk. Jag föll för ljusrosa (jag vet inte vad som hände själv) nummer 9 – Heather Pink.

Jag hittar ingenting om nyansen på Lumenes hemsida, så det kan tänkas att det är en utgående nyans. Tråkigt, eftersom jag gillar den. Kanske borde jag köpa på mig ett stift till, utifall!

DSC_10g46
Natural Code-hylsorna är lite plastiga och är lite för lätta för min smak. Jag gillar bättre när hylsorna har lite tyngd, framförallt blir det lättare att hitta dem. Ni ska bara veta hur många gånger jag trott att jag tappat det här för att västfickan verkat tom!

DSC_105j1

Läppstiftet i sig är väldigt krämigt och glider lätt på läpparna. De känns mjuka och återfuktade och jag tycker att stiftet sitter bra. Naturligtvis behövs det bättras på mellan varven men det upplever jag inte som ett direkt problem. Vilka stift bättrar man inte på liksom? Dessutom är det en sådan där nyans som man kan bättra på utan behöva stå framför en spegel (vilket i vissa fall kan leda till ren katastrof, ja).

Har ni testat något läppstift från Lumene, gillade ni det?

Lumene natural Code Smile Booster Lipstick har ett rekommenderat pris på 69 SEK. Finns att köpa på Lindex (Om ni vet några andra ställen man köper Natural Code på  – säg till i kommentarsfältet!

You May Also Like

2 comments

Reply

Har inte testat något läppstift från dom. Men detta ser väldigt fint ut :)

Reply

Det är väldigt väldigt fint :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.