Jag tror att China Glaze Peachy Keen är ett av mina favoritlack (ett av många men ändå!). Det var faktiskt ett av de lack som var med i min första nagellacksbeställning abroad (jag tror dock inte att gillandet handlar om sentimentalitet).

Peachy Keen är bara sådär PERFEKT persikofärgat. Det är sött, tjusigt och fint och ungefär hundra adjektiv till. Minst. Ni kan ju bara tänka er hur fint det kommer vara på naglarna i sommar.

DSC_11g46DSC_11g30DSC_1v131


Peachy Keen
täckte fint på två lager. Jag kommer ihåg att jag tyckte att det var lite svåranvänt tidigare gånger jag använt dem, men jag tror att jag minns fel för jag upplevde inte alls samma svårighet den här gången. Åh! Det är så himla fint. Jag tycker inte att det finns mycket mer än så att säga.

 

China Glaze innehåller 14 ml och har ett rekommenderat pris på 98 SEK. Finns att köpa på Kicks.se, Eleven, Beautybay.com, Ebay.

You May Also Like

6 comments

Reply

Åhååhå, jag dööör vad fint! Jag måste ha :D

Reply

Du gillar det uppenbarligen lika mycket som jag :P

Reply

Så himla fint! Dina bilder får mig alltid att vilja klicka hem en massa skönheter. Tyvärr kan jag aldrig förlika mig med att den här färgen ser hemsk ut mot mina färger av någon anledning :(

Reply

Komplimang, tack Tove! Jag är glad att mina bilder är bra :) Uh, men vissa lack fungerar ju inte alls på en! Det är synd att det här är ett av dem som inte passar på dig, jag tycker att det är urläckert!

Reply

Jag har detta med. Använt en gång skäms på mig

Reply

Du borde använda det mer ^^

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.