Notd: China Glaze Peachy Keen

Jag tror att China Glaze Peachy Keen är ett av mina favoritlack (ett av många men ändå!). Det var faktiskt ett av de lack som var med i min första nagellacksbeställning abroad (jag tror dock inte att gillandet handlar om sentimentalitet).

Peachy Keen är bara sådär PERFEKT persikofärgat. Det är sött, tjusigt och fint och ungefär hundra adjektiv till. Minst. Ni kan ju bara tänka er hur fint det kommer vara på naglarna i sommar.

DSC_11g46DSC_11g30DSC_1v131


Peachy Keen
täckte fint på två lager. Jag kommer ihåg att jag tyckte att det var lite svåranvänt tidigare gånger jag använt dem, men jag tror att jag minns fel för jag upplevde inte alls samma svårighet den här gången. Åh! Det är så himla fint. Jag tycker inte att det finns mycket mer än så att säga.

 

China Glaze innehåller 14 ml och har ett rekommenderat pris på 98 SEK. Finns att köpa på Kicks.se, Eleven, Beautybay.com, Ebay.