Efter att ha använt Candy Shop förra veckan (eller var det förrförra?) fick jag mersmak för Deborah Lippmanns nagellack och det passade sig väl inte bättre att det trillade in information om våren och sommarens kollektion i inkorgen!

Jag måste erkänna att jag inte köpt lack på evigheter och ni som känt mig länge vet att jag bara ÄLSKAR vårkollektioner av alla dess slag. Nu när jag sett swatches från Chg, OPI mm (och nu Deborah Lippmann såklart) kliar det ju bara i fingrarna på att lägga vantarna på en del godbitar.

 

The Mermaids:

Skärmavbild 2013-03-04 kl. 20.47.54

 

 

  • Million Dollar Mermaid: korallig, guldskimrande aprikos
  • Mermaid’s Kiss: Kärleksdrömmar i form av ljusrosa skimmer
  • Do The Mermaid: Mjuk Lavendel & kontrastfullt klarlila
  • Mermaid’s Eyes: Dånande havsblått

 

The Mermaids-kollektionen innehåller fyra läckra lack med toner från korallreven. Tydligen är dessa en liten spinoff, eller i alla fall inspirerade, av förra årets dundersuccélack Mermaid’s dream (jag var faktiskt inte jätteimponerad men jag erkänner – jag har inte testat det heller). The Mermaid’s har ett rekommenderat pris på 179 SEK per lack. Lanseras i Maj.

 

Staccato:

 

Skärmavbild 2013-03-04 kl. 20.48.08

 

  • Rockin’ Robin: Mintig vårfläkt
  • I’m not Edible: Romantisk edge
  • Polka Dots and Moonbeams: förförisk kontrast

 

Staccato är tre matta, urtjusiga pasteller sprängfyllda av små svarta glitterkorn. Det är tänkt att dessa ska ge en lite mer ”edgy” look än glitter, men jag vet väl inte riktigt om jag skulle beskriva det som annat än sockersött (för det är vad jag tycker, men det är inget negativt alls!). Staccato har ett rekommenderat pris på 179 SEK per lack. Lanseras i April.

 

The Mermaids lacken lockar naturligtvis, men det som tog mig med storm var egentligen Staccato-kollektionen! Efter att ha sett lacken från Illamasqua (om jag kan så kommer jag köpa dem hela bunten) fick jag mersmak på den här fläckig-ägg-effekten och Deborah Lippmann gör mig ju inte direkt besviken. Nu hoppas jag att jag kan få se swatches på dessa så snart de kommer ut så jag får mig en bild av hur de ser ut (längtar redan otroligt mycket måste jag erkänna).

 

Och naturligtvis – Är det något som lockar er? 

You May Also Like

6 comments

Reply

Jag vill jättegärna se Rocki’n Robbin! Ska försöka hitta något liknande i billigare format.

Reply

… och gärna Million Dollar Mermaid!

Reply

Jag är verkligen nyfiken på hur det ser ut!

Reply

Jag gillar också Rocki’n Robin! Det ser urfint ut :D Fast hela den kollektionen tilltalar mig. Jag hoppas att det kommer några budgetmärken och härmar lite grann (fy skäms).

Reply

Fan vad läckra det är, vart kommer man kunna köpa dem? Million dollar mermaid, Do the mermaid och I’m not edible är sjukt fina!

Reply

Jag tror du kommer kunna köpa dem på bland annat eleven.se. Tyvärr måste man ju ha tät plånbok om man vill ha alla :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.