Jag är nog en av de sista som bloggar om det, men jag kan liksom inte låta bli. Varje år släpper OPI en soft shade-kollektion med ljusare, mjukare nyanser. Ofta finns det åtminstone ett lack som står ut ur bunten – men i år finns det en hel bunt!

Årets kollektion har skapats i samarbete med Disney’s nya film Oz The Great and Powerful. Den består av 7 lack; tre soft-shades och tre galna glitterlack (jag älskar dem!). Det sjunde lacket är guldtonat Liquid Sand-lack som ser riktigt läckert ut.

OzVintertroll
Lights Of Emerald City, Which Is Witch

Ozvintertrollmitt

When Monkeys Fly!, Glints Of Glinda

Ozvintertrollnude

Dont Burst My Bubble, I Theodora You

Ozliquidvintertroll

What Wizardry Is This

 

Det enda lacket i högen jag inte är jättesugen på är nog Glints Of Glinda, av någon anledning har jag fått för mig om att det ser lite nikotinpersika ut. Det kanske bara är jag som fått felaktig information i hjärnan, förvisso, men de andra två soft-shade’s nyanserna tilltalar mig mer.

Glitterlacken får ju mitt hjärta att banka lite extra, speciellt Lights Of Emerald City – det ser ju helt fantastiskt ut!

Har ni testat något ur kollektionen? Har ni några favoriter?

You May Also Like

4 comments

Reply

Har inte testat än, men väntar på att de ska komma dit jag brukar köpa OPI! Jag har bett dom lägga undan ett av varje åt mig så jag kommer kunna köpa hela kollektionen :) älskar verkligen den här kollektionen :)

Reply

Amen den är ju kanonfin! Förresten, vad bra att vara bundis med en butik sådär, det skulle jag med behöva vara :D

Reply

Har precis varit och sett filmen och jag kan säga att jag vill ha dessa och Urban Decay Glinda-paletten mer än någonsin! :)

Reply

Glinda-paletten är ju skitsnygg! Allt UD gör är skitsnyggt dock >.< Heh. Jag måste nog se filmen tror jag.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.