Deborah Lippmann släpper, utöver de två kollektioner (The Mermaids &  Staccato) jag visade er förra veckan, ytterligare en kollektion: Romantic Rapture. Minikollektionen består av tre olika lack och Careless Whisper är ett av dem.

CW är ett nudefärgat skimmerlack och är väl, i relation till många av mina andra favoriter, ett lack som vid första anblicken kanske inte berör speciellt mycket, men som gör betydligt mycket mer på nageln än vad man tror att det ska göra.

DSC_11f67

Skimret syns tydligt i flaskan!

DSC_1h147DSC_11g58DSC_11h53DSC_11f51

Som ni ser är det ju inget POW-lack direkt. Men visst är det fint? Jag tycker att det är snyggt i sin diskretion och det är ett lack jag upplever vara väldigt bärbart. kanske kan man inte ha mycket färg på naglarna men ändå vill ha någonting på dem; eller så är man sugen på något diskret men som ändå syns. Jag tycker att det är urläckert!

Jag har två lager Careless Whisper här och torktiden var trevlig tillsammans med ett lager Poshe. Jag har inte direkt mycket annat att säga om det här lacket, faktiskt. Mer än att jag gillar det :)

Vad tycker ni om det? Tycker ni som jag eller är det helt määh?

Deborah Lippmanns nagellack innehåller 15 ml och har ett rekommenderat pris på 179 SEK. Mitt omdöme påverkas inte av att produkten skickats till mig i recensionssyfte.

You May Also Like

4 comments

Reply

Jag tycker det ser väldigt fint ut :)

Reply

Det är ju så fint i sin enkelhet :)

Reply

Åh vad fint! Gillar verkligen sånna här diskreta lack med nåt extra!

Reply

Samma här! Jag blev verkligen överraskad av det här :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.