Cocktail Bling är ett blågrådammigt krämlack som lanserades med Essie’s vinterkollektion 2011. Det var inte riktigt det jag sökte när jag kollade genom min att-visa-på-bloggen-låda, men det är ändå ett fint lack (som jag tycker går lite mer åt det grå hållet än åt det blå).

Nog med prat. Bild!

DSC_12f56DSC_12f54DSC_12g55DSC_12f50

Det hade varit en onecoater om jag inte hade slarvat på ett par fingrar. Det var faktiskt riktigt trevligt i formulan. Mitt exemplar av Cocktail Bling har den smala penseln som fungerar lite bättre på mina naglar än den breda (men jag gillar faktiskt Essie’s breda pensel med).

Essie nailpolish innehåller 13.5 ml och har ett rekommenderat pris på 129 SEK.

You May Also Like

2 comments

Reply

Tycker det var en riktigt fin kulör! :)

Reply

Lite lagom dammigt sådär :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.