DuWop BlushBooster är en lite av en komboprodukt som fungerar helt i sin enkelhet eller som highlighter eller ”boost” till ditt favoritrouge. Själv har jag använt min DBB (I nyansen apple) som rouge, och det tycker jag den fungerar alldeles utmärkt som.

Förpackningen är en liten gröntonad plastig historia med snäpplock. Den ligger lätt i handen (nästan så att man inte känner den alls) och är lätt att öppna, trots snäpplock. Snäpplock kan vara riktiga nageldödare i vissa fall, men det problemet har jag inte haft här.

DSC_12k59

DSC_12k60

DSC_12k63

DSC_12h84

Apple beskrivs som ”ljus ros” (enligt eleven.se), och har en ljuvligt rosa ton. Formulan är åt det där riktigt silkeslena hållet och mitt i allt finmalt rouge finns det även lite större glitterpartiklar som ger Apple det där lilla extra (speciellt i solen!).

Som ni ser finns det lite guldtoner mitt i allt rosa och jag har ju väldigt svårt för att inte gilla produkter som ser ut såhär.  Det ger ett härligt glow till kinderna och det är en typisk Emilie-nyans: det finns där men syns inte så mycket (bortsett från hur jag vill ha min ögonskugga då, hah!).

DuWop BlushBooster innehåller 2 gram och har ett rekommenderat pris på 225 SEK. Finns att köpa på bland annat Nelly.com, Eleven.se & Beautybay.com Mitt omdöme påverkas inte av att produkten skickats till mig i recensionssyfte.

 

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.