Hej allesammans! Jag tänkte att vi skulle börja veckan med en supersöt godbit från Orly, nämligen Cotton Candy. CC släpptes med Sweet Collection våren 2010 och är ett ljusrosa lack med en hint av persika i sig. Sweet-collection är en sådan där kollektion som jag gärna hade ägt alla lack ur, så himla fin.

För övrigt, jag har en rätt tuff jobbvecka framför mig och det kan hända att inläggen blir lite glesare än vanligt. Jag hoppas att jag kan köra åtminstone ett om dagen som vanligt, men jag kan inte garantera det.

DSC_12n03DSC_118v9DSC_1v197DSC_11b98

 

Jag har två lager Cotton Candy här. Det var trevligt att lacka med och det torkade snabbt utan problem. Jag faller lätt för den här typen av rosa, den är så smickrande på något sätt (och då bär jag inte rosa speciellt ofta).

Orly Nail Polish innehåller 18 ml och finns att köpa på bland annat nelly.com och Eleven.se. Cirkapris  135 SEK.

You May Also Like

2 comments

Reply

Åh ser ut som en väldigt fin rosa :) jag har hört att Wetnwild ska ha ett lack som ska vara en bra dupe till detta

Reply

Åååh, jaså? Det kanske är några av de där lite ”lyxigare” flaskorna de har, de är rätt fina många av dem har jag för mig om!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.