Nya lack: Nordic Cap of sweden

Jag har varit rätt avhållsam vad gäller skönhetsinköp de senaste månaderna (bortsett från sådant som tagit slut osv), men jag kunde inte hålla tassarna borta när City Gross sålde nagellack för 10 SEK flaskan. Märket är Nordic Cap of Sweden och jag har faktiskt inte hört/läst någonting om det tidigare.

Bara för att lack är billiga behöver det inte betyda att det är av sämre kvalité, så jag grabbade tag i ett gäng och betalade alltså 100 SEK för hela kalaset. Jag förväntar mig ju inte det bästa av dem med tanke på priset, men det är kul att testa nytt.

DSC_12h84

 En hel drös godbitar!

 

DSC_12g82

nr 11, nr 14

DSC_12j78

Nr 26, Nr 24

DSC_12h81

Nr 22, nr 21

DSC_127j9

Nr 20, nr 08

DSC_12h80

Nr 16, Nr 15

Jag har redan använt nr 08, en lysande grön historia som verkligen får vårkänslorna att spraka loss ordentligt. Nästa lack ut blir nog nummer 15, eller kanske möjligtvis nr 22. Det enda tråkiga med dessa är väl att de inte har några namn: det blir ju faktiskt mycket roligare då. Det är dessutom lättare att referera till ett namn än till en siffra.

 Har ni testat de här lacken? Vad tyckte ni i sådana fall?