Wet n Wild Megalenght waterproof Mascara är enligt märkets amerikanska hemsida, tänkt att förlänga fransarna upp till 80 procent. Den vattenfasta formulan ska hjälpa mot allt från ”rapid rainfalls, uncontrollable sobbing, unbearable humidity, and even while swimming” (haha okontrollerad gråt?).

Den specialdesignade borsten ska hjälpa till att definera och separera fransarna så att de blir precis sådär som du vill ha dem; och vaxformulan hjälper dina fransar att förlängas med ”fantastic” effekt. Det kan väl inte bli bättre än så, eller?

DSC_13g14

 Enkel snygg förpackning

DSC_13g16

Smal piggborste

DSC_12b92

 Utan mascara

DSC_131b1

Med Wet n Wild Megalenght waterproof Mascara

Jag tycker faktiskt riktigt bra om den här mascaran: den ger en snygg svärta och fäller ingenting under dagen. Den behöver inte arbetas speciellt mycket för att ge fransarna färg, och den ger en trevlig volym som, förvisso inte håller sig super-awesome från morgon till kväll (vilken mascara gör det?), men ändå tillräckligt bra för att jag helt ärligt inte ska behöva bry mig.

Vanligtvis brukar jag inte välja vattenfast mascara – ingen speciell anledning egentligen – det har bara blivit så. Men ibland kan det komma till användning att ha en mascara som är lite mer stryktålig. Den har fungerat bra både på långa powerwalkpromenader och träningspass, men (heh, jag var ju bara tvungen att testa) i dusch tar det rätt kort tid innan man ser ut som en smältande panda.

Jag har faktiskt inga uppgifter om pris/var den går att finnas, så jag återkommer när jag fått den informationen. Jag har letat runt på flera hemsidor men hittar inga mascaror i de svenska webshopssortimenten.

You May Also Like

One comment

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.