Jag kunde inte låta bli att testa nr 08 när jag lackade naglarna i måndags. Jag hade gått nagellackfri i nästan fyra dagar innan dess, så jag ville ha någonting som syntes. Mina naglar är i ett förskräckligt tillstånd just nu och de har skivat sig och gått sönder helt och hållet, så det är mindre kul att visa nagellack just nu är jag rädd. Men i alla fall.

Jag förstår inte riktigt hur gröna lack kan krångla så mycket (snarare hur det kommer sig att jag är sämst på att ordna bilderna så att färgåtergivningen blir rätt), men det var rätt svårt att få till de här bilderna. Jag tror nog jag ärligt kan säga att lacket är något mörkare i verkligheten, men det har ändå det här riktigt poppiga i sig som syns här nedan. Ni kommer förmodligen förstå om ni ser lacket själva!

 

DSC_127j9

Typ såhär, men poppigt som på nagelbilderna


DSC_13g29 DSC_13g19DSC_133h5DSC_13h31

Det var lättlackat och lade sig fint över nageln och jag behövde bara två lager för att få det täckande och jämt. Penseln är i stil med de flesta ordinarie penslar, inte för smala och inte för breda. Lagom alltså.

Ps – älska katthåret på sista bilden.

Nordic cap of Sweden’s nagellack innehåller 11 ML och jag betalade 10 SEK för nr 08.

You May Also Like

4 comments

Reply

Ser fint ut :) jag har velat över om jag ska köpa detta eller inte

Reply

Det är väldigt tjusigt, men kolla flaskan själv först så du får en bättre uppfattning om färgen :)

Reply

Köpte faktiskt det knallgula när jag var i affären igår :) Tyckte det var riktigt prisvärt med 10 kr /st att jag borde gå dit och köpa lite fler färger!

Reply

Jag fick det gula av sambo i min påskpresent (plus tre till som jag redan hade men det kunde ju inte han rå för, stackarn)! :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.