Nu ska här få snyggas fötter!

I veckan fick jag hem Footner’s senaste nyhet: Footner Soft Foot Foam. Det är en uppföljare till märkets Exfoliating Socks som tydligen gått hem rätt bra runt om i hushållen. FSFF är framtaget för att motverka förhårdnader och att ge näring och fukt till annars torr hud.

DSC_13l81

Footner Soft Foot Foam är ett oparfymerat skum, innehållande bland annat aloe vera, gurkextrakt och salicylsyra – allt för att få fötterna lena, mjuka och välmående. Det kan även användas på torra händer, armbågar, knän och underben och verkar fungera mot de mesta väderomslagsplågoandar.

Jag börjar använda FSFF med start ikväll (skummet ska appliceras innan man går och lägger sig så att det får verka under natten) och återkommer med ett omdöme när jag fått en bild av hur produkten fungerar. Jag som är i stort behov av lite fothjälp – för ärligt jag är värdelös på att ta hand om mina stackars fötter – kom det här som en, möjlig, räddande ängel.

Har ni testat denna redan? Vad gillade ni den i sådana fall?

Footner Soft Foot Foam lanseras nu i vår och kommer finnas på de flesta apotek, och har ett rekommenderat pris på 95 SEK.

You May Also Like

2 comments

Reply

Hej!
Glöm inte att använda produkten varje kväll. Vill du ha en engångskur, ska du använda Footners socka. :)
Malin

Reply

Tack för tipsen! Jag håller på och mjukar upp mina fötter varje kväll nu (bortsett från semestertiden, kunde inte ta med mig flaskan då). Jag hoppas att den kan göra små underverk i alla fall :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.