På torsdag åker mamma, jag och syrran till London. Vi bokade biljetterna när snön låg meterhög och nu är det äntligen dags! Jag har varit i London två gånger tidigare och jag tror nog aldrig att jag kommer tröttna varken på staden eller på utbudet.

Bortsett från den vårjacka och andra diverse klädesplagg jag hoppas att jag kommer hitta har jag en hel del skönhetsshopping jag hoppas kunna göra. Jag har ju sparat och snålat som en tok de senaste månaderna bara för att kunna lägga pengar på den här resan!

Skärmavbild 2013-04-01 kl. 18.25.34

 

1. Models Own Fruit Pastell Collection: Fem pastelliga totalt megaunderbara vårlack som luktar precis som de heter. Jag har inte testat lack från Models Own tidigare och jag hoppas att jag hittar dem med ens! 5 pund. Bild härifrån.

2. Too Faced Sweethearts Perfect Flush: Jag har pratat om det tidigare och det finns inget att snacka om – det är SÅ fint. Cirka 250 SEKBild härifrån.

3. MAC Fluidline Blacktrack: min absoluta favoritgeleyeliner. Min gamla har torkat ihop, så det blir att köpa en ny. Ca 180 SEK. Bild härifrån.

4. Barry M Textured Nail Effects Nail Paints: Efter att ha sett det mintiga Ridley Road hos NikkiTutorials blev jag fast. Jag ska försöka få tag på alla fyra; mintiga Ridley Road, Pastellrosa Kingsland Road, knalligt gula Station Road samt det blåblå Atlantic Road.  3.99 pund. Bild härifrån.

5. Revlon Colorburst Lip Gloss: Jag har inte testat dem men jag har varit nyfiken på dem en längre tid. Innehåller 10 ml.  7.99 Pund. Bild härifrån.

6. Make up Academy professional Eye palette Heaven & Earth: Ögonskuggepaletter (som dessutom ser väldigt fina ut swatchade) som kostar 4 pund går väl inte riktigt att motstå. Någonstans. Bild härifrån.

7a & 7b. Revlon ColorBurst Lip Butter: Cotton Candy är storfavorit här hemma och jag tycker att det behövs ett par till här hemma. På bilden ser ni Strawberry Shortcake (71) samt Cotton Candy (7b). 7.99 pund. Bild härifrån.

Naturligtvis kommer jag väl kolla runt på andra märken också, och på andra produkter. Jag är väldigt nyfiken på Revlons produkter överlag och jag vill naturligtvis spana in Too Faced (ännu mer), BeneFit och Urban Decay. Sedan finns ju MaxFactors Fantasy Fire som inte går att få tag på i Sverige, och Top Shop har betydligt större utbud där än här.

Fast, det resan mest handlar om är att ha en bra tid med tjejdelen av familjen. Jag är så grymt glad att den här resan blir av: vi har pratat om den i evigheter men aldrig fått till ett datum där alla tre kunnat, men nu så. Jag är överlycklig, och jag hoppas att mamma och lillsyrran känner detsamma ♥

 

You May Also Like

4 comments

Reply

Omg! Som jag vill ha fantasy fire och inglot eyeshadow 376! Säg till om du har lust att langa.. :)

Reply

Klart jag har lust! Jag ska hålla ögonen öppna (eller ja, det gjorde jag ju ^^).

Reply

Om du hittar Revlon just bitten kissable balm stain MÅSTE du kika närmare på dom. Helt fantastiska är dom!

Reply

Tack för tipset! Jag köpte två :D

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.