OPI fortsätter lansera kollektioner i samma hastighet som Bond avlossar sina vapen. I fortsatt samarbete med att Bond-eran fyller femtio år, lanserar OPI ytterligare en kollektion framtagen för att glänsa jämsides Mr Bonds alla upptåg.

The Bond Girls består av sex nya liquid sand-lack inspirerade av de mest legendariska bondbrudar som visats på bioduken. Solitaire, Pussy Galore, Tiffany Case, Vesper, Honey Ryder och Jinx är de lack som kommer pryda våra naglar i sommar.


Skärmavbild 2013-04-02 kl. 21.45.35

 

Pussy Galore & Tiffany Case

Skärmavbild 2013-04-02 kl. 21.46.28

Jinx & Solitaire

Skärmavbild 2013-04-02 kl. 21.48.26

 

Honey Ryder & Vesper

 

Helt ärligt har jag bara koll på Jinx (vilket också är ett av mina favoritlack i kollektionen): jag kommer ihåg hur Halle Berry glider upp ur vattnet och Bond tappar hakan som sig bör och hon kommer där med sin pondus, självsäkerhet och WOHO-hej-jag-är-en-kvinna-med-klös-i. 

Jag är, som sagt, mest sugen på Jinx, men jag tycker att Pussy Galore (hallå, kallas hon det i filmen?) Solitaire & Tiffany Case ser sjukt snygga ut. Vesper ser också galet fin ut, men jag är inte sugen på mörka lack just nu. Hur känner ni inför den här kollektionen? Jag kan ju inte annat än att bli sugen på att testa de här Liquid-sand-lacken alltså…

OPI The bond Girls släpps i början av maj och har ett rekommenderat pris på 150 SEK.

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag är hopplöst förälskad i Jinx och Pussy Galore, måste nog eBay-surfa lite…

Reply

Jag kommer förmodligen göra detsamma :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.