MIYO har tidigare saknat en viktig huvudingrediens i sitt sortiment; läppstiftet. Nu i mars lanserade märket äntligen Lip Me Lipstick! som kommer i åtta olika nyanser: 01 Nude Touch, 02 Vanilla Pudding, 03 Pink Ballet, 04 Apricot Sorbet, 05 Cherry Blossom, 06 Fuchsia Glam, 07 Mandarine Slice, 08 Scarlet Sin.

DSC_13n69

DSC_13m73

01 Nude Touch

DSC_13m74

08 Scarlet Sin

DSC_13m79

Ja, var ska jag börja? För det första tycker jag att det är kul att MIYO släpper läppstift. Jag tycker att de har ett bra sortiment och det gör absolut ingenting om de ansluter ännu mer saker till ett redan bra sortiment.

Scarlet Sin är ett riktigt fint rött stift med en hint skimmer i sig. Som ni vet känner jag mig rätt obekväm i sådana här nyanser och är egentligen inte rätt person att säga vad och hur det ter sig på, men jag tyckte att det var fint på, trots mitt eget hej-jag-fegar-ut-på-färg.

Nude Touch däremot, ja jag vet liksom inte vad som hände med utförandet. Det ser fint ut i hylsan men när man väl använder det blir det bara knall och fall. För att lättast beskriva hur det ser ut på läpparna: tänk er att ni tar en concealer i krämform, gärna en nyans för mörk (kanske två) och stryker över läpparna: ja, då har ni Nude Touch på läpparna. Tjockt, lite för krämigt ala kräm och en nyanskatastrof utav gud vet vad.

MIYO Lip Me Lipstick! landar i butik när som helst (om det inte har plockats upp redan nu förstås) och har ett rekommenderat pris på 49 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.