Fiercely Fiona är ytterligare ett lack ur OPI’s Shrek-kollektion och är ett gult krämlack med en hint av grönt. När jag fick det tyckte jag inte att det var speciellt fint; lite smutsgult och lite trist att se på och inte sådär som jag trodde att det skulle vara. Idag tycker jag helt annorlunda – jag tycker att det är awesome ♥

Det märks förresten att det börjar bli finare väder ute: jag vill ha krämlack och pasteller och bjära färger och väljer inte alls några av de lack (typ 75 % av alla mina otestade lack) som går i mörkare kulörter. Jag behöver införskaffa mig lite nytt ljus i lådan tror jag ;)

DSC_13J43DSC_135J7DSC_13G52DSC_13H50DSC_13G53

Som andra gula lack är det lite småtråkigt att lacka med. FF är en aning vattnigt i konsistensen och det behövs tre lager för att få det helt täckande. Det torkade lite för långsamt för att jag skulle uppskatta det helt och hållet (jag hade fina märken i flera fingrar när jag gick till jobbet) trots att jag tog tid på mig när jag lackade. Men sådant händer!

Jag tycker om det lite för mycket för att gnälla på det.

OPI nailpolish innehåller 15 ml och har ett rekommenderat pris på 150 SEK. Finns att köpa på bland annat Kicks & Åhléns.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.