Hemkommen från London (i natt) och hemkommen från jobb (helt död) tänkte jag bara skicka iväg en hälsning och säga att jag i alla fall lever. Flyget gick bra både dit och hem, trots min flygrädsla, och jag har haft en jättefin minisemester med mamma och syrran. Jag hoppas att det är ömsesidigt :)

Jag har shoppat allt från kläder, bijouterier, väskor, böcker och en massa fina skönhetsgrejer. Jag har inte hunnit fota någonting än eftersom jag jobbat, och jobbar tidigt i morgon, men jag hoppas att jag kan få lite ordning på kalaset efter jobbet i morgon och eventuellt på torsdag.

mini

 

Jag var lite boknördig och var salig som ett barn på The Harry Potter shop at platform 9 3/4 på King’s Cross och andlös som ett troll i Models Own-butiken formad som en enorm nagellacksflaska.

Hoppas att ni har haft en lika bra helg som jag har – jag lovar att jag är igång snart igen med massa tjusigt att visa ♥

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.