Londonshoppingen

Oj, det blev lite mer tyst än vad jag hade tänkt mig här. Jag har jobbat tidigt och tidigt och haft fullt upp enda sedan jag kom hem och det har inte funnits tid till att sätta mig ner och fixa till saker och ting här.

Men ja, jag tänkte att det kunde vara roligt att visa upp det jag köpte, även det som inte hör till skönhetsshoppingen. Jag tänkte att jag ordnar med lite mer separata inlägg till skönhetsprodukterna så att vi kan se närmre på dem; sedan kommer ju swatches och allt möjligt så, men här kommer i alla fall ett slags all-in-clusive-inlägg för min shopping (minus de grejer som är presenter, de är inte med här).

DSC_14k27

Uppe i vänstra hörnet ligger det två klänningar från Primark. Den svarta, med vit spets, är en maxiklänning och den andra är en ovanför knäna-variant. Båda med skärp i midjan. Sedan blev det tre ärmlösa blusar (de två ljusa är från Primark, den mönstrade från H&M). En Pashminasjal, en tjocktröja i regnbågsfärger under (panikköp, det snöade ju och var SVINKALLT och jag hade vårjacka), en tshirt med tryck, strumpor och undisar, en aprikos tröja från H&M och ett par mjuka tofflor för de svinkalla golven (också dem från Primark).

DSC_14h31

Tygpåse med tryck, plånbok med nitar (enorm), otroligt enormt fin fejkläderväska med nitar, en ryggsäck som jag ska ha till en sak framöver, diverse småpryttlar – mest örhängen. Allt från Primark. De lösa örhängena och armbandet längst ner på bild är från Accessorize och de ska jag ha på mig på kusins bröllop. De är kanonfina :)

DSC_14g32

Lite sådär onödigt krafs man köpte på sig för att överleva (haha). Vi valde skojiga färger på M&M’s på M&M World, köpte skittles på Tesco, pennor och skrivblock på någon pappershandel jag inte minns namnet på, och så det typ viktigaste – Harry Potter and the chamber of Secrets. Jag håller på att uppgradera mina boksamlingar här hemma.

DSC_14l33Alltså åh. Det ligger så himla mycket bakom de här sakerna! Jag älskar Harry Potter och många av mina bästa vänner skulle inte vara mina bästa vänner om det inte vore för den värld J.K.Rowling skapat, så allt rörande blixärrspojken rör mig varmt om hjärtat. Vi åkte till King’s cross och handlade i den lilla butiken och såg perrongen (fejkad dock, men ändå!) och höll på att dö-på-fläcken. Ett av mina bästa minnen i mitt liv. Absolut.

DSC_14k26

Och så till det viktigaste, eller hur var det? Schampo & Balsam från Pantene: vi tog inte med oss sådant, så det och en duschcreme inköptes ögonaböj. Deo från PURE (Rexona någon?) – luktar fantastiskt. Duschcrémer från Original Source, Lime & Vanilla Rasberry (sistnämnda ny, doftar något helt gudomligt). Handsprit/gel från Primark för att motbekämpa alla tunnelbanebakterier. Revlon colorburst Lip Butter i 080 Strawberry Shortcake. MaxFactor Colour Elixir giant pen (på köpet när jag köpte lack från samma märke).

Revlon Just bitten kissable balm stain i Honey Douce & Crush Béguin. En liten tub Carmex cherry. Barry M Textured Nail Effects: Station Road, Kingsland Road, Ridley Road, Atlantic Road. MaxFactor Max effect mini nail polish: två Fantasy Fire (ETT TILL LINDA!), Odyssey Blue & Graffiti. Models Own Fruit Pastell Collection (KÄÄRLEK ♥). Nageloljspenna från Superdrugs eget märke. MUA professional eye Palette Heaven & Earth.  MAC Fluidline Blacktrack, MAC pro longwear lipglass i Patience, Please. MAC mineral Skinfinish i Lightscapade (MAC handlade jag på taxfree).

Hm. Hur ska man summera det här?  Att det är sjukt prisvärt att handla i London >.< Jag gjorde inte av med hälften av allt jag trodde att jag skulle göra av med och då har jag ändå köpt mer än vad jag tänkte köpa (hur den ekvationen nu går ihop, men men!). Vi hann att göra grymt mycket saker och vi hade så himla roligt (förutom de gånger när saker och ting strulade, men det är en annan historia) och jag gör det mer än gärna igen ♥

Är det någonting ni vill se innan någonting annat? Jag har inte hunnit se nämre på någonting av det jag köpt eftersom jag har flängt omkring som en tok.