Jag kommer inte riktigt ihåg var jag såg den – men såg den gjorde jag allt – och jag blev kär direkt i Models Own vårkollektion Fruit Pastell Collection. Pasteller och vår går för mig alltid hand i hand och efter att ha sett swatches (jag ska se om jag hittar rätt länkar) föll jag som en fura. Eftersom jag vetat att vi skulle till London sen i slutet av januari kollade jag med ens upp var jag kunde köpa dem, eftersom man, oturligt nog, inte kan köpa nagellack från England som tidigare.

Jag har inte hunnit använda något av dem än, men som jag gnuggat på den lilla lappen ovanpå alla korkar – för ja, de ska lukta precis som de heter! Och visst kan man inte låta bli att bli lite småkär i ett lack som heter Blueberry Muffin, eller Strawberry Tart?

DSC_14h50Man fick nagellacken i en käck liten box

DSC_144h9

!!

DSC_14h56

Grape Juice (luktar precis som luktsuddgummi!)

DSC_14h55

Apple Pie

DSC_14h54

Banana Split

DSC_14h53

Blueberry Muffin

DSC_14h51

Strawberry Tart

DSC_14h52

3 in 1 base coat/top coat/gloss!

Jag tycker att kollektionen är fantastiskt söt rakt igenom – självklart är pasteller något som går igen hela tiden – och möjligtvis (hosthost) kan det väl eventuellt finnas en och en annan dupe någonstans i världen. Men den passar så klockrent nu till våren (som jag skriker efter vår!) och jag ser fram emot att se om de luktar lika gott som de heter. Jag läste någonstans att de inte luktar speciellt mycket just när man lackar, men att det blir mer framträdande när det torkat.

Jag är osäker på om det går att köpa Models Own på annat sätt än vad jag gjort: i alla fall just nu. Eftersom Storbritannien infört nya regler på post och liknande kan inte alla företag tillhandahålla frakt av just nagellack (brandfarligt osv) och jag vet att Models Own är ett av de företag som inte kan frakta lack till oss (jag spanade innan jag åkte). Det är naturligtvis trist som tusan med tanke på att det finns så mycket lack i år man skulle vilja få tag på, men sånt är livet antar jag :/

Models Own NailPolish innehåller 14 ml och jag gav 20 pund för min lilla box, vilket är cirka 210 SEK.

You May Also Like

5 comments

Reply

Åååh, vill ha! :D

Reply

Det var samma jag kände när jag såg dem första gången :P

Reply

Åhhh, förstår att du blev kär i den. Det gula var ju helt underbart :)

Reply

Visst är det? Men alla är så himla fina :O

Reply

dem*

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.