Om det är något jag kämpat med genom åren är foundation – för mörk, för gul, för rosa, för uttorkande, för oljig, för rinnig, etc etc etc. Det är skitsvårt! Jag tycker dessutom att det är svårt att hitta lagom ljusa nyanser till min hudton (nu använder jag faktiskt en från Lóréal som är helt okej) men jag tycker att utbudet blivit aningen bättre.

Lisa Eldridge, en av mina favorit-youtub:are, håller just för tillfället på med en serie foundationvideo’s som förmodligen underlättar en hel del i jakten på den där perfekta basen.

 

Tänk om man hade lyssnat på sådana som Lisa när man började sin foundationjakt, då hade det kanske varit mycket enklare? Brukar ni ha problem med att välja rätt foundation?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.