Jag har faktiskt inte speciellt mycket grejer från MaxFactor alls, men jag har ju inte kunnat låta bli (som resten av Sveriges sminkfrälsta tror jag) att bli helt betuttad i Fantasy Fire som visats runt om på diverse utländska bloggar. Dessvärre har vi inte möjlighet att få tag på FF själva, utan behöver antingen inhandla det på ebay för en lite mer överskådlig summa eller låta någon trevlig människa langa det åt oss (eller om man möjligtvis åker själv som jag gjorde den här gången).

Efter att ha sett flaskbilder hos Emelie (länk kommer) blev jag dessutom sugen på att se vad jag hade att hämta hos Oddyssey Blue och Graffiti, så de hamnade rätt snabbt på inköpslistan.

DSC_14h35

Fantasy Fire gånger två, Odyssey Blue & Graffiti

DSC_14n38

DSC_14h39

Fantasy Fire

DSC_14h42DSC_14h43

Oddyssey Blue

DSC_144h0

DSC_14h41

Graffiti

Fantasy Fire är min självklara favorit i den här trion, men de andra två är väldigt fina de med. Jag har inte hunnit använda dem (alltså helt ärligt, jag har inte burit nagellack på en vecka nu, jag vet inte vad som hänt) men jag hoppas inte att det dröjer speciellt länge till. Det får det inte göra. Jag har alldeles för mycket fint att visa för att inte använda dem :P

Nu i efterhand inser jag hur dum jag är som inte köpte en backup till Fantasy Fire när jag ändå hade möjlighet (dubbletten på bilden gick raka vägen hem till Linda), men det får bli nästa gång jag har möjlighet. Har ni FF och vad tycker ni om det? Har ni några av de andra?

MaxFactor MAX effect mini nail polish kostade 3.99 pund (ca 40 SEK).

You May Also Like

6 comments

Reply

Menåhhhhh varför har du inte köpt ett till mig?! :( Det är ju SÅ fint!

Reply

men ååååh, hade du sagt till hade jag köpt ett till dig med en gång! :O

Reply

Åh stort tack än en gång :) såå himla glad att du ville langa åt mig :) hör bara av dig om jag kan hjälpa dig med något ;)
Stor kram!

Reply

Det var ju så himla lite, det tog ju ingen plats i väskan alls :) Och tack igen för ditt erbjudande ^^ Jag håller på att kolla runt lite :P

Reply

Fantasy Fire är nog så fin!

Reply

Åh, menar du eller :D Det är kanonfint!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.