Notd: China Glaze Strawberry Fields

China Glaze Strawberry Fields är ett av mina absoluta favoritlack. Jag är rätt förvånad själv över att jag totalföll för ett rosa lack, men guldskimret säger en hel del och den rosa tonen är bara g-u-d-o-m-l-i-g. Strawberry Fields släpptes med Summer Days, 2009.

Jag skulle vilja ha hela kollektionen, hela skimrande skaran av urbota fina lack som typ går i samma favoritfång som SF. Men jag vet att man inte kan få allt (eller köpa allt för den delen) så om jag bara fick ett lack ur kollektionen (vilket så är fallet) skulle valet förmodligen alltid falla på Strawberry Fields.

DSC_13g97DSC_14b07DSC_14g15DSC_14g25DSC_14f02

Jag tycker i alla fall, för egen talan och sådär ni vet, att bilderna talar rätt bra för sig själva. Det är snyggt, otroligt lättburet med typ allt och tre tunna lager ger den här skönheten en perfekt yta utan skrupler. Med poshe torkar det fint och bra, och det sitter ett bra tag på naglarna (fast inte när man jobbar på mitt jobb) med lagom slitage.

China Glaze innehåller 14 ml och har ett rekommenderat pris på 98 SEK.