Jag har gått utan lack i en vecka.
Jag vet inte riktigt vad det kan bero på (antagligen beror det på att mina naglar är totalt-mega-förstörda), men de har varit all nude i sju långa dagar. Igår ryckte jag upp mig och tog fram mina nya pastelliga Models Own-lack och valet föll på hej-så-sockersötgula Banana Split.

Det roliga med den här kollektionen är väl ändå att nagellacken luktar som de är namngivna: jag upplever att de alla luktar luktsuddgummi som man hade när man var liten, och det är inte speciellt o-angenämt utan en rätt kul detalj. Jag tycker inte att det luktar speciellt mycket när man lackar (jag upplevde inte ens att det luktade särskilt mycket vanligt lack om det heller) men den söta doften träder fram mer och bättre när man låter lacket torka.

DSC_154b1DSC_15v37

DSC_15g36

Först trodde jag att det skulle vara helt okej att lacka med – första lagret blev tunt och streaky men jag tänkte hej, det är ett gult lack så jag får inte ha för höga förväntningar. Seen blev det tjockare, och ju mer jag penslade på desto mer utdraget blev det. Och så blev det tjockt på vissa ställen, och alldeles för tunt på andra.

Torktiden var förvånansvärt okej med tanke på hur tjockt det lade sig på nageln, men det verkar inte helkompatibelt med poshe för det har dragit upp sig och rynkat sig (det var väldigt länge sedan det hände) längs med kanten på nageln. Mindre kul. Fint lack, men trist att lacka med.

 

Models Own innehåller 14 ml och kostar på hemsidan (som vi inte kan handla från dessvärre) 5 pund styck.

You May Also Like

2 comments

Reply

Åh så tråkigt med appliceringen :( men det ser väldigt fint ut på dina bilder :)

Reply

Det är väldigt fint :) Men jag brukar inte vänta mig så mycket av gula lack, av gammal vana typ .P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.