nagelackshaul: Barry M Texture Nail Effect Nailpolish

Barry M Texture Nail Effect Nailpolish är en sådan där mininagellackskollektion i pasteller med den där lilla extra twisten på slutet som man antingen älskar eller ogillar. Jag har varit väldigt skeptisk till OPI’s Liquid Sand-lack sedan de första (i en lång rad) släpptes, men jag tror faktiskt att jag bör tänka om.

Anledningen till att jag ens kom för mig om att köpa dessa var att jag såg det mintgröna, Ridley Road, hos min nyfunna guru Nikkietutorials och först tänkte jag åh-helskotta-heller, men kom rätt snart över den där negativa lådan och så vips låg alla fyra på inköpslistan.

 

DSC_14h34

 

Station Road, Kingsland Road, Ridley Road & Atlantic Road

 

DSC_14g48

 

Station Road

DSC_14g46

Kingsland Road

DSC_15f43

 Ridley Road (sudd!)

DSC_14h44

 Atlantic Road

Att lacka med de här lacken är lite speciellt. Jag upplever att man, vid första lagret, behöver ta lite mindre lack på penseln för att det inte ska bli för mycket som ska försöka torka upp och få ”texture” på nageln. Så ett tunt första lager – det ser ut som att man proppat lacket fullt med sockerkristaller – och sedan, när det torkat, kör ett par tjockare lager därefter.

För att vara ett lack som ska bäras utan topplack är jag imponerad över torktiden: det gick snabbt och var inte speciellt messy över huvud taget. Jag tänkte ge mig på det rosa Kingsland Road idag, vi får väl se om jag gillar det lika mycket som Ridley Road!

Barry M Texture Nail Effect Nailpolish kostar 3.99 pund.