Svenska Waterclouds relanserar sin volymiserande produktserie särskilt framtagen för att rädda våra burr från att bli alldeles trötta, platta och glåmiga. Nu är det dags att ta det ur den där ständiga vinter-dvalan vi gått omkring i (i alla fall jag, jag vet ju inte hur det är med era snygga frillor!) och volymisera mera!

DSC_1b548

 

Waterclouds volume schampo är framtaget för att skandinaviskt hår ska ges en hållbar och långvarig volym. Med ingredienser som Bambu och Guarana är det tänkt att pigga upp och att ge håret en fylligare känsla. Applicerar precis som vilket schampo som helst och sköljs därefter ur noga. Innehåller 250 ML och har ett rekommenderat pris på 146 SEK.

Waterclouds volume conditioner reder ut och vårdar håret efter användning av Volume schampo. Tack vare de naturliga veteproteinen håller sig håret spänstigt och volymöst, medan Guaranan och havsmineralerna bidrar till att hårbotten stimuleras. Bör sitta i ett par minuter efter applicering och sköljs därefter ur. Innehåller 250 ML och har ett rekommenderat pris på 146 SEK.

Waterclouds ocean mist beskrivs vara en volymspray som, med sin ”saltvattenkänsla”, ger håret struktur och stadga samtidigt som det bistår med volym. Enligt uppgifterna innehåller den havsmineralerna hämtade från Golfströmmen som ska bidra med stärkandet och vårdandet sv håret. Appliceras innan styling och sprayas på ca 20 centimeters avstånd. Innehåller 150 ML och har ett rekommenderat pris på 125 SEK.

Ja, jag vet ju inte hur det är med er, men jag är verkligen i behov av något mirakelmässigt till mitt hår. Det är slitet (läs SLITET) och verkar, trots att jag med jämna mellanrum klipper och håller av det, inte riktigt bli bättre. Jag har inte färgat det sedan i december, så jag har en härlig utväxt och min lugg står åt alla håll och kanter eftersom jag inte riktigt kan bestämma mig för om jag ska ha hellugg eller om jag ska låta den växa ut till sommaren.

Åh, hår alltså! Denna evigt, ständiga, hårribla fråga. Jag ska testa volume-serierna nu framöver och se om de kan hjälpa mig med i alla fall något av mina hårbekymmer. Har ni några tips på volymgivande produkter som ni tycker fungerar? Har ni möjligtvis testat någon av dessa?

You May Also Like

One comment

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.