Ridley Road får bli först ut att visas i Barry M’s textured nail effect-kollektion. Som jag nämnde tidigare: först var jag väl egentligen inte jättehype på den här typen av lack, men när jag fick syn på swatches, och när jag kunnat använda dem själv, har jag åtminstone ändrat uppfattning om de här godbitarna.

Ridley Road är ett härligt mintigt lack i precis lagom proportioner med mint. Jag tycker att det riktigt lyser om naglarna när man använder det och jag tror att det här kommer bli en stor favorit i sommar!

DSC_14h88DSC_14b94DSC_148b0DSC_147n9DSC_149g6DSC_15b05

Jag är verkligen stormförtjust i den här typ av lack (då pratar jag väl mest nyansmässigt) men jag är faktiskt väldigt förtjust i hela den här texture-grejen Barry M lyckats totalt med. Man får jobba lite med lacket – ett tunt första lager – sedan två lite tjockare lager på det, men sedan torkar det som om det vore små sockerkristaller i och viola – snygg textured-yta och ett snyggt halvmatt resultat utan skrupler.

Den enda nackdelen jag upplevde var att det väldigt lätt skavdes av eftersom det inte fanns något skyddande topplack. Jag vill gärna bära ett sådant här lack i mer än en dag utan att det trillar av, men det kanske är väl egentligen ett rätt töntigt problem med tanke på hur fint det är. Annars torkar det väldigt bra (snabbare än förväntan) och jag har ingenting mer att anmärka ♥

Barry M Textured Nail Effect-nailpolish kostar 3.99 pund och innehåller 10 ML.

You May Also Like

11 comments

Reply

Åh, jag gillar! Ser ju jättemysigt ut på naglarna. :)

Reply

Jag är faktiskt positivt överraskad, de är kanonfina :)

Reply

Färgen är jättesnygg :)
Jag tyckte denna texturen påminde om texturtapet :) men en kul grej :)

Reply

haha, jaa! Mamma och pappa hade texturtapet hemma för länge sedan, det stämmer ju rätt bra :P

Reply

Åhhh så fint :-) Vilken underbar mint blå färg,sommrigt och fint!

Reply

Den är nog snarare mintigt grön i verkligheten. Nu blev jag lite osäker på färgåtergivningen :O Men visst är den fin :)

Reply

skitsnyggt ju!! har du typ likadant fast grönt oxå? det vore rätt nice.
hur var bion föresten? var den bra??:D
kram!

Reply

Heh, den är ju grön :P Bion var kanon :)

Reply

haha ne.. men den ser ju ljusblå ut^^ :P

Reply

Haha det gör det ju inte! Jag får nog visa det blå så du kommer till sans :p

Reply

jag tror jag minnsann blivit färgblind såhär på ålderns höst:P
btw så handlade jag efter jobbet idag o det är tråååkigt när du inte är där ju!! :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.