Revlon just bitten Kissable Balm Stain (hej-vad-vi-gillar-långa-namn) är ytterligare en spinoff på (kan jag tänka mig i alla fall) Clinique’s Chubby Stick i samma utförande. Ett läppgunk i pennformat med lite knubbigare utförande än vanliga läppennor och välfyllda med härligt läppsmet.

Jag visste faktiskt inte att Revlon kommit med en egen variant av den rätt omtyckta pennan, utan blev faktiskt tipsad av en läsare att kolla in dem när jag var i London. Sagt och gjort spanade jag in dem och gillade det jag såg, så två nyanser fick följa med mig hem. Idag tänkte jag ge er en liten swatch på den mörkare och mer bäriga av dem båda: Crush.

DSC_16j07DSC_16j08

Crush kommer (som alla andra såklart) i en pennformad lätthanterlig hylsa som skruvas upp i botten när toppen börjar bli lite för låg. Jag vet inte om man kan se det helt tydligt på den undre bilden men Crush innehåller en hel del fina glitterpartiklar som inte direkt ges mycket sken av på läpparna men som ändå finns där och gör det gruvligt snyggt ♥

DSC_163h1

Det är en väldigt bärig nyans i jämförelse med vad jag brukar bära på mina läppar. Om jag ska vara ärlig så var det min lillasyster som fick mig att köpa denna eftersom det var hennes favorit (hon köpte ett eget exemplar men till skillnad från mig är hon ju oförskämt snygg i t. om svart läppstift, så det säger en hel del). Men trots att det nyansmässigt får mig att dö lite är det en sjukt läcker färg som både går att få till dramatisk, liksom subtil (satsar på det senare jag).

Jag gillar verkligen den här typen av läppgunk. Den är lättapplicerad, lätthanterlig och känns bra, lätt och smidig på läpparna utan speciellt mycket kladd och problematik. Jag gillar helt enkelt. Har ni testat dessa? Vad tyckte ni i sådana fall?

 

Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain kostar ca 7.99 pund.

You May Also Like

6 comments

Reply

De är mina all time läppfavoriter. Jag använder i princip inget annat sen jag upptäckte dem. Har 7 st hemma och väntar på 3 till :D Kärlek i pennformat!

Reply

Men oj! Vad kul det är när man hittar något man gillar. I London fanns det inte så många att välja på dock. Var köper du dina?

Reply

älskar den pga av den sitter bäst av de varianterna jag testat :)

Reply

Åh, men det är ju kanon! :)

Reply

Grejen är att det inte ser dåligt ut på dig, du har bara ett sådant dåligt självförtroende vad det kommer till dina läppar, och jag måste inflika ett tack för kommentaren om mina läppar. Jag tycker dina är superfina och förtjänar att synas!

Reply

Bara för att du ska vara sådär förnuftigt klok ;)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.