Till sommaren bjuder Orly på färgsprakande och knalliga nagellacksnyanser i kollektionen Mash Up. Vågade, starka och färgglada lack med en (som Orly beskriver det) hel del attityd ska pryda våra naglar i sommarvärmen.

Jag är först och främst sugen på knalliga (det ser nästan lite neonigt ut) Meyhem Mentality, Rosaskimriga Choreographed Chaos och ljuvligt turkosa Pretty Ugly. Förvisso ser Sparkling Garbage ut att vara grymt fint, men jag är inte så sugen på glitter just nu. Beautiful Disaster är en kul utstickare i en annars så ljus och knallig kollektion och lavendelfärgade Harmonious Mess tycker jag att jag har sett tidigare. 

Skärmavbild 2013-04-30 kl. 08.02.28

 

Orly Mash up 2013:

  • Meyhem Mentality
  • Choreographed Chaos
  • Harmonious Mess
  • Beautiful Disaster
  • Pretty Ugly
  • Sparkling Garbage

 

Skärmavbild 2013-04-30 kl. 09.01.08

 

Meyhem Mentality, Choreographed Chaos

 

Skärmavbild 2013-04-30 kl. 09.01.37

Pretty Ugly, Sparkling Garbage

Skärmavbild 2013-04-30 kl. 09.01.24

Harmonious Mess, Beautiful Disaster

 

Finns det någonting som lockar er ur den här kollektionen? Jag tycker att det är en riktigt trevlig sommarblandning, men jag kan väl erkänna att jag saknar någonting grönt ;)

Orly Nailpolish har ett cirkapris på 135 SEK och går att köpa på eleven.se, Nelly.com & Åhléns City.

You May Also Like

5 comments

Reply

Sparkling Garbage och Beautiful Disaster lockar mig allra mest, även om hela kollektionen känns rolig!

Reply

Jag tycker att det är en kanonkollektion :) Sparkling Garbage ser riktigt snygg ut >.<

Reply

Jag som inte ska köpa fler lack på ett tag har jag lovat mig själv (och min plånbok….)!

Reply

Ungefär min tanke med när jag såg dessa!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.