Notd: Barry M Kingsland Road

Kingsland Road blev näst ut i texture-kollektionen från Barry M när jag valde lack. Det är en sockersöt pastellrosa som jag sätt mer än en gång tidigare i vanligt format, men det som gör Kingsland Road speciellt är ju naturligtvis Texture-effekten!

Jag blir bara mer och mer förtjust i den här kollektionen och är verkligen nyfiken på de andra två ♥ Det får mig dessutom mer sugen på att testa några andra lack från andra märken med liknande funktion. Jinx från OPI’s nya bondkollektion är ju sjukt snyggt exempelvis.

DSC_15g62DSC_15g59

DSC_15g70

DSC_15h65DSC_15h56DSC_156g8Först ett tunnare lager, sen två tjockare. Ja, jag tror att det är en rätt vinnande kombo vad gäller appliceringen av texturelacken. Kingsland Road torkade, liksom Ridley Road, väldigt snabbt mellan lagren. Hållbarheten är fortfarande lite si och sådär – jag hade velat att det satt längre – men man kan inte få allt.

Barry M Textured Nail Effect nailpolish innehåller 10 ml och kostar ca 3.99 pund.