När jag var och handlade för en vecka eller två sedan hittade jag ett nytt märke som jag inte hört talas om tidigare: Sensinity. Det jag tyckte var kul med displayen var att de flesta av lacken var ljusa, knalliga och varierande. Med tanke på att de kostade 14.95 SEK per flaska fanns det ju inte mycket att orda om >.<

Jag tror att lacket heter 43 Rosas, och är ett neonknalligt, lite jellyaktigt nagellack som blir aningen matt i finishen när det börjar torka. Det är en toppennyans (inte speciellt enastående unik) som kommer bli skitsnygg i sommar (heh, jag tycker att jag säger det om alla lack nuförtiden).

DSC_16k70DSC_16j51DSC_16b58DSC_16g67DSC_164h7DSC_165b2

Jag fick inte riktigt till den där neoniga färgen på bilderna, men de blev faktiskt riktigt bra i jämförelse med vad jag trodde att de skulle bli. Det neonrosa träder fram på något sätt ändå, trots att jag inte riktigt fick till det där pow-skrikiga i bilderna.

Tre lager krävdes för att få det tillräckligt täckande. Lagrena torkade helt okej och som jag nämnde tidigare blir det aningen matt i finishen när det torkat utan topplack. Det chippade lite snabbt, men det beror nog mer på att jag jobbade den dagen än att lacket i sig hade kass hållbarhet. Jag tycker att det är ett fint lack, inte kanonunikt, men det syns verkligen!

 

Sensinity nailpolish innehåller 7 ml och har ett capris (?) på 15 SEK.

You May Also Like

6 comments

Reply

Knalligt och tjusigt!

Reply

Kan inte göra annat än att hålla med :)

Reply

Perfekt sommarnyans :)

Reply

Visst är det! Nu är jag ju förvisso halvt genomskinlig men kan tänka mig att detväven är riktigt fint till en lätt bränna!

Reply

Jag kan rekomendera deras vita, köpte den på grund av priset och tänkte ”the fuck not?..” kom hem och upptäckte att det är en av de bästa vita jag någonsin ägt (av no-name billiga märken) ett lager räckte mer än väl på alla naglar, på med seche vite och jag har nu burit lacket i fyra dagar, och det ser sfortfarande nylackat ut!

Reply

Men oj, det måste jag ju verkligen testa!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.