Revlon ColorBurst Lip Butter Strawberry Shortcake (swatch)

Mhmm, jag erkänner – jag gillar Revlons läppgrunkor. Sedan jag köpte mitt första Revlon Colorburst Lipbutter i nyansen Cotton Candy har jag velat köpt ett till och efter lite överväganden föll valet på Strawberry Shortcake när vi var till London. Strawberry Shortcake är en härligt rosa nyans som passar riktigt bra till mina läppar.  Det är sådär lagom som jag gillar eftersom jag är en sådan där lagomgillande tråkmåns!

DSC_16k11DSC_16k13

Förpackningen tycker jag är härligt fräsch och snygg och hylsan känns bra i handen. Det bästa med Revlons Lip Butter är ändå att de ger tillräckligt mycket färg, trots det subtila, samtidigt som de verkligen glider på som smör (hur småläskigt det än låter) på läpparna. De är verkligen en storfavvo här hemma, lite färg, lite gloss, lite läppgunk och så mjukgörande utav tusan.

DSC_16h29

Om man vill ha någonting med mycket pow i kanske dessa inte är ultimata: det går dock att jobba upp en del färg med dem om man målar på lite extra. Men jag tycker att de är kanon som de är, lagom och toppenbra (ja mitt adjektivförråd är typ uttömt).

 

Revlon ColorBurst Lip Butter går inte att köpa i Sverige (vad jag vet). De går lättast att få tag på via Ebay. Jag köpte mitt på Boots för 7.99 pund.