Mhmm, jag erkänner – jag gillar Revlons läppgrunkor. Sedan jag köpte mitt första Revlon Colorburst Lipbutter i nyansen Cotton Candy har jag velat köpt ett till och efter lite överväganden föll valet på Strawberry Shortcake när vi var till London. Strawberry Shortcake är en härligt rosa nyans som passar riktigt bra till mina läppar.  Det är sådär lagom som jag gillar eftersom jag är en sådan där lagomgillande tråkmåns!

DSC_16k11DSC_16k13

Förpackningen tycker jag är härligt fräsch och snygg och hylsan känns bra i handen. Det bästa med Revlons Lip Butter är ändå att de ger tillräckligt mycket färg, trots det subtila, samtidigt som de verkligen glider på som smör (hur småläskigt det än låter) på läpparna. De är verkligen en storfavvo här hemma, lite färg, lite gloss, lite läppgunk och så mjukgörande utav tusan.

DSC_16h29

Om man vill ha någonting med mycket pow i kanske dessa inte är ultimata: det går dock att jobba upp en del färg med dem om man målar på lite extra. Men jag tycker att de är kanon som de är, lagom och toppenbra (ja mitt adjektivförråd är typ uttömt).

 

Revlon ColorBurst Lip Butter går inte att köpa i Sverige (vad jag vet). De går lättast att få tag på via Ebay. Jag köpte mitt på Boots för 7.99 pund.

 

You May Also Like

8 comments

Reply

Älskar de där! Och du, lacket i förra inlägget var ju ljuvligt!

Reply

Någon som vet vad jag pratar om :p nä men ärligt, de är väldigt bra! Visst är det somligt? Det bara skriker om fingrarna när man bär det.

Reply

Jag har varit nyfiken på dessa men aldrig klickat hem något. Men de verkar bra :)

Reply

Åh, de är kalas! Jag gillar dem väldigt mycket, så finns de ju i så fina nyanser med :)

Reply

vart i london kan man hitta dom? affärer :)

Reply

Du hittar dem på exempelvis Boots & Superdrug. Det finns i stort sett överallt :)

Reply

Vet du vart man skulle kunna klicka hem något på internet? Är super suger på att köpa ett! :)

Reply

Hej Victoria! Jag tror nog att du får ge dig på att köpa Revlons Lip Butters på Ebay. Det är där jag fått tag på mina när jag inte köpt dem i butik i London :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.