Först ut i min lilla Max Factor-trio jag fick med mig hem från London är Oddyssey Blue. Det är ett lite åt det kungsblå hållet, fullmatat med shimmer och sparkles.

 

DSC_17g05DSC_16b99DSC_17g08DSC_17b01DSC_169b6

Det är ett riktigt tiopoängslack det här. Det glänser, skimrar och ser galet snyggt ut på naglarna. Jag vet inte hur det är med hållbarheten – jag lackade med det igår och det trillade av i sjok idag – så jag tror att underlacket jag använder bidrar till att lacken faller av, det har hänt varje gång jag burit lack den senaste tiden. Så jag tror inte det har med lacket i sig att göra.

Jag har två lager här, och penseln, trots att den var lite smal (inte konstigt med tanke på att flaskan är liiten), gick det lätt att lacka med och det torkade fint mellan lagren. Jag är i helnöjd med mitt köp. Har ni testat Oddyssey Blue?

 

Max Factor Mini Nail Polish kostar/kostade 3.99 Pund på Superdrug/Boots, ca 40 SEK.

You May Also Like

One comment

Reply

Den ser superfin ut!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.