Jag vet inte hur det är för er, men jag är inne i en sådan där period där jag vill ha FÄRGFÄRGFÄRG och lite mer färg på naglarna. Jag har en hel del lack här hemma, ja jag erkänner det, men när sommaren nalkar och våren sakta men säkert tågat in på riktigt blir jag sugen på att slänga iväg en beställning från utlandet. Jag beställde aldrig något från China Glaze Avant Garden, inte heller något från OPI’s vårkollektioner.

Och när jag var ute och tog en liten beautyupdate-runda på diverse webshopar fick jag syn på någonting som fick hjärtat att fladdra till lite; China Glaze NeonsSunsationals. OM lacken är lika läckra som promobilderna skulle jag kunna klicka hem hela gänget.


vintertrollsunsational1.1

 

 

 

vintertrollsunsational1.2

 

vintertrollsunsational1.3

 

Visst ser de härliga ut? Jag är nyfiken på de flesta, jag kan inte riktigt bestämma mig om det är någon jag är mer sugen på än någon annan. Jag tycker att första raden ser urläckra ut, men samtidigt är jag svag för blått och grönt och lila är inte fel det heller. Hoppas att det kommer ut swatches på de här godbitarna så snart som möjligt – de bilder jag letade reda på fyllde inte riktigt mina kriterier för bra swatchbilder.

Sun of a Peach, Neon & On & On, Bottoms Up, That’s shore Bright, Highlight Of My Summer, och Too Yatch To Handle har creméformula, medan resten, Keepin’ Ut Teal, Isle See You Later, Are you Jelly?, You Drive Me coconuts och Heat Index har jellyformula.

Det verkar som att kollektionen går att köpa redan nu, men jag vet faktiskt inte om de kommer bli Sverige-aktuella. Jag har för mig om att förra årets kollektion (åh gud den var ju otrolig den med, har inte ett enda ur den kollektionen dock) inte släpptes här och det kan tänkas att det gäller för det här året med.

Flaskbilderna kommer härifrån.

You May Also Like

One comment

Reply

Första och sista raden ser riktigt läckra ut! :D

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.