Nytt in: MaxFactor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation

För att göra en lång historia kort upptäckte jag idag att min foundation tagit slut (förstår inte hur jag inte märkt det tidigare) och jag drog mig ner på stan för att köpa en ny. På Åhléns blev jag rådd att köpa Yves Saint Laurent Le Teint Touche Eclat Foundation för 515 SEK, och visst den var kanon och kändes bra på huden, men den tillhör inte min prisklass den här månaden.

Valet föll i stället på MaxFactor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation.

DSC_17h60

MaxFactor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation (Hej och hå för långa namn!) är en foundation som ska fungera som primer, concealer och foundation. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om multiprodukter som sägs fungera utmärkt som både det ena och det andra – jag har ju en bra concealer liksom – men samtidigt har jag ingenting emot att prova nya saker. Jag brukar inte ha så enorma förhoppningar bara.

Jag valde den ljusaste nyansen, Light Ivory 40, och den fungerade förvånande bra mot min hudton så det var inte så mycket att orda om. Nu hoppas vi att den fungerar lika bra som den gjorde nyansmässigt! Har ni testat denna, vad tyckte ni?

 

MaxFactor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation innehåller 30  ml och har ett capris på 165 SEK.