För att göra en lång historia kort upptäckte jag idag att min foundation tagit slut (förstår inte hur jag inte märkt det tidigare) och jag drog mig ner på stan för att köpa en ny. På Åhléns blev jag rådd att köpa Yves Saint Laurent Le Teint Touche Eclat Foundation för 515 SEK, och visst den var kanon och kändes bra på huden, men den tillhör inte min prisklass den här månaden.

Valet föll i stället på MaxFactor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation.

DSC_17h60

MaxFactor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation (Hej och hå för långa namn!) är en foundation som ska fungera som primer, concealer och foundation. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om multiprodukter som sägs fungera utmärkt som både det ena och det andra – jag har ju en bra concealer liksom – men samtidigt har jag ingenting emot att prova nya saker. Jag brukar inte ha så enorma förhoppningar bara.

Jag valde den ljusaste nyansen, Light Ivory 40, och den fungerade förvånande bra mot min hudton så det var inte så mycket att orda om. Nu hoppas vi att den fungerar lika bra som den gjorde nyansmässigt! Har ni testat denna, vad tyckte ni?

 

MaxFactor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation innehåller 30  ml och har ett capris på 165 SEK.

You May Also Like

5 comments

Reply

Jag har denna men i en annan nyans och jag tycker den är bra, dock använder jag den enbart som foundation. Har primer och concealer utöver denna. Men jag är nöjd med den som foundation. Den täcker lagom mycket och håller bra, vilket är viktigt för mig. :-)

Reply

Åh vad kul att höra vad andra tycker om den! :) Jag kommer också använda den som foundation, jag är väl lite skeptisk till multiprodukter sådär för jag tycker att de enskilda sakerna gör sina jobb så bra :P Än så länge är jag faktiskt väldigt nöjd med min flaska!

Reply

Jag har testat och den funkar kanon till min hy :)

Reply

Tycker absolut den är toppen till den prisklassen, litet för torr och litet för pudrig för min smak men imponerad av täckninsresultatet!

Reply

Jag upplever också att det är väldigt bra täckning på denna! Jag har inte upplevt torrheten, men så har man ju så olika hud med. Jag hårdtestar den just för tillfället, igår var den ute och joggade en halvmil med mig och höll sig riktigt bra!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.