Hej mina fina!

Idag flyger jag och en kompis till Puerto Pollensa i Mallorca. Det blir en alltigenom sol- och vilvecka och jag ser fram emot det så himla mycket!  Bloggen kommer uppdateras med förinställda inlägg men jag kommer inte svara på kommentarer förrän jag kommer hem den 21:e. Sen är det födelsedagar och flytt och gud vet vad som händer, så det kommer vara lite upp och ner med inlägg här. Hoppas att ni får en kanonvecka här, så är jag tillbaka om åtta dagar!

 

Skärmavbild 2013-05-13 kl. 17.02.07Bild från Ving.

You May Also Like

2 comments

Reply

Ha en härlig resa och vistelse på Mallorca!! :-)

Reply

Det var väldigt dåligt väder på semestern är jag rädd :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.