Jag fortsätter använda mina Models Own-lack med glatt humör. Näst ut blev mintgröna/äppelgröna Apple Pie med doft av, ja äppepaj. Om det nu är äppelpaj det doftar vet jag väl inte riktigt, men visst finns där en hint av någon typ av artificiell äppeldoft!

Gröna lack som det här gör mig glad och jag tycker att de är kanon till vårvädret. För visst är det fantastiskt utomhus just nu? Jag kan bara tänka mig hur fint det är när jag kommer hem :D

DSC_1j594DSC_16h05DSC_16h04DSC_15j75

DSC_15j96

Som Banana Split var Apple Pie lite småtraggligt att lacka med: inte lika mycket men något tråkigt. Första lagret blev väldigt skirt, andra blev vääldigt tjockt och det tredje rättade till allting (tack gode). Annars har det bra torktid trots att lagren blir aningen tjocka.

 

Models Own Nailpolish innehåller 14 ml och kostar ca 5 pund.

 

You May Also Like

3 comments

Reply

Åh älskar såna här färger :) de känns så fräscha på nåt sätt :)

Reply

Åh va fint :) Jag köpte hela kollektionen i London, så nu ska jag bara få tummen ur och börja använda dem, de är hur fina som helst :)

Reply

Underbart vårlack! Hur fint som helst :D

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.